In Balans met massage Raalte
      06 - 38651227 | Torenvalk 8 Raalte
 

Welkom

In Balans met massage, dé massagepraktijk in Raalte die aan huis gevestigd is, heet je welkom op de site.
Zorg, rust en persoonlijke aandacht voor de klant vind ik erg belangrijk. Ik neem dan ook alle tijd om de klant te laten ervaren hoe fijn een massage kan zijn. Ik geef klachtgerichte (sportmassage), ontspannende en zwangerschaps-massages. Op de site kun je het verschil tussen deze soorten massages lezen. Krijg je hierna ook zo'n zin in een massage? Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken. Je kunt mij bellen, whatsappen of mailen. Ik zie je graag in mijn praktijk.

Nieuwe Covid-regels
Voor contactberoepen geldt vanaf 28 november t/m 19 december de beperkte openingstijden van 5.00 tot 17.00 uur. Het is ook nog steeds verplicht een mondkapje te dragen voor zowel de klanten als de masseur.

Afspraken voor nieuwe klanten - niet mogelijk -
Vanwege de drukte is het op dit moment niet mogelijk om nieuwe klanten in te plannen.

Avondafspraken - volgeboekt -
Op dit moment zijn alle avonden volgeboekt. Afspraken zijn alléén overdag nog mogelijk!

Oefeningen voor thuis
Een pijnlijke rug, nek of schouder? De oorzaak: het vele thuiswerken op een niet goed ingerichte werkplek. Hieronder een aantal links met simpele oefeningen die je thuis kunt doen:

Ademhalingsoefening
Nekoefening
Schouderoefening
Rugoefening  
Benen en billen
Actieve zithouding

Pinautomaat


Openingstijden

maandag
8:4517:00
dinsdag
8:4513:00
woensdag
8:4513:00
donderdag
8:4517:00

Er zijn verschillende redenen waarom je een afspraak voor een massage wilt maken. Samen kunnen we overleggen welke massage het beste bij je past. Hieronder een aantal mogelijkheden.

Ontspanningsmassage

Ben je toe aan een moment van ontspanning en tijd voor jezelf? Juist in deze tijd waarin de maatschappij steeds drukker wordt is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Denk dan eens aan een ontspanningsmassage.


Zwangerschapsmassage

Zwanger en een moment voor jezelf nodig? Probeer eens een zachte, ontspannende zwangerschaps-massage. Fijn om de pijnklachten te verzachten. Vanaf het 2e trimester kun je voor deze massage bij mij terecht.


Klachtgerichte massage

Heb je last van verschillende soorten klachten, zoals stress, spanning, vermoeidheid of gevoelige spieren? Dan zou ik zeker een klachtgerichte massage (sportmassage) aanraden. De ontspanning blijft ook bij deze massage belangrijk!Logo In Balans met massage
Praktijkruimte In Balans met massage 

Bellen
Info