In Balans met massage Raalte
      06 - 38651227 | Torenvalk 8 Raalte
 

Welkom

Welkom op de site van In Balans met massage, dé massagepraktijk in Raalte, die aan huis gevestigd is. Zorg, rust en persoonlijke aandacht voor de klant vind ik erg belangrijk. Ik neem dan ook alle tijd om de klant te laten ervaren hoe fijn een massage kan zijn. Ik geef klachtgerichte (sportmassage), ontspannende en zwangerschaps-massages. Op de site kun je het verschil tussen deze soorten massages lezen. Krijg je hierna ook zo'n zin in een massage? Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken. Je kunt mij bellen, whatsappen of mailen. Ik zie je graag in mijn praktijk.

Momenteel zijn er veel mensen die willen genieten van een ontspannende massage. Wil jij dit ook?
Op korte termijn heb ik nog een beperkt aantal plekken beschikbaar, nl. :

 • overdag op:
  9 januari om 11.30 uur;
  16 januari om 11.45 uur.
  Vanaf 21 januari heb ik overdag weer meerdere mogelijkheden.
 • 's avonds op:
  6 februari 18.30 uur;
  13 februari 18.00 uur;
  25 februari 18.30 uur;
  5 maart 18.00 uur.
  Vanaf 18 maart heb ik 's avonds weer meerdere mogelijkheden.


Pinautomaat


Openingstijden

maandag
8:4521:00
dinsdag
8:4521:00
woensdag
8:4521:00
donderdag
8:4521:00

 

Er zijn verschillende redenen waarom je een afspraak voor een massage wilt maken. Samen kunnen we overleggen welke massage het beste bij je past. Hieronder een aantal mogelijkheden.


Ontspanningsmassage

Ben je toe aan een moment van ontspanning en tijd voor jezelf? Juist in deze tijd waarin de maatschappij steeds drukker wordt is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Denk dan eens aan een ontspanningsmassage.


Zwangerschapsmassage

Zwanger en een moment voor jezelf nodig? Probeer eens een zachte, ontspannende zwangerschaps-massage. Fijn om de pijnklachten te verzachten. Vanaf het 2e trimester kun je voor deze massage bij mij terecht.Klachtgerichte massage

Heb je last van verschillende soorten klachten, zoals stress, spanning, vermoeidheid of gevoelige spieren? Dan zou ik zeker een klachtgerichte massage (sportmassage) aanraden. De ontspanning blijft ook bij deze massage belangrijk!Logo In Balans met massage
Praktijkruimte In Balans met massage 

Opbellen
Info