In Balans met massage Raalte
      06 - 38651227 | Torenvalk 8 Raalte
 

Welkom

In Balans met massage, dé massagepraktijk in Raalte die aan huis gevestigd is, heet je welkom op de site.
Zorg, rust en persoonlijke aandacht voor de klant vind ik erg belangrijk. Ik neem dan ook alle tijd om de klant te laten ervaren hoe fijn een massage kan zijn. Ik geef klachtgerichte (sportmassage), ontspannende en zwangerschaps-massages. Op de site kun je het verschil tussen deze soorten massages lezen. Krijg je hierna ook zo'n zin in een massage? Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken. Je kunt mij bellen, whatsappen of mailen. Ik zie je graag in mijn praktijk.

Afspraken voor nieuwe klanten:

Op dit moment neem ik geen nieuwe klanten aan. 
Een massage-cadeaubon kan alleen nog worden gekocht voor bestaande klanten.

Mogelijkheden voor een zwangerschapsmassage als je géén klant bent:

Ben je géén klant en wil je toch één keer genieten van een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage?
Dit kan!
Voor een éénmalige ontspannende zwangerschapsmassage kun je wel bij mij terecht, mits er natuurlijk plek is. Advies om dan ruim van te voren een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Je wordt dan niet als vaste nieuwe klant toegelaten.

Gezondheidsklachten

Ik maak alleen afspraken met mensen waarvan ik met vrij grote zekerheid weet dat ze gezond zijn. Dit doe ik aan de hand van onderstaande gezondheidscheck. Eén dag voor de afspraak stuur ik de check via WhatsApp. 
Neem deze check goed door en stuur mij een bericht als je één van onderstaande klachten hebt.
Annuleer dan de afspraak!


Pinautomaat


Openingstijden

maandag
8:4513:00
dinsdag
8:4513:00
woensdag
8:4513:00
donderdag
8:4513:00

Er zijn verschillende redenen waarom je een afspraak voor een massage wilt maken. Samen kunnen we overleggen welke massage het beste bij je past. Hieronder een aantal mogelijkheden.

Ontspanningsmassage

Ben je toe aan een moment van ontspanning en tijd voor jezelf? Juist in deze tijd waarin de maatschappij steeds drukker wordt is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Denk dan eens aan een ontspanningsmassage.


Zwangerschapsmassage

Zwanger en een moment voor jezelf nodig? Probeer eens een zachte, ontspannende zwangerschaps-massage. Fijn om de pijnklachten te verzachten. Vanaf het 2e trimester kun je voor deze massage bij mij terecht.


Klachtgerichte massage

Heb je last van verschillende soorten klachten, zoals stress, spanning, vermoeidheid of gevoelige spieren? Dan zou ik zeker een klachtgerichte massage (sportmassage) aanraden. De ontspanning blijft ook bij deze massage belangrijk!Logo In Balans met massage
Praktijkruimte In Balans met massage 

Bellen
Info