In Balans met massage Raalte
      06 - 38651227 | Torenvalk 8 Raalte
 

Welkom

In Balans met massage, dé massagepraktijk in Raalte die aan huis gevestigd is, heet je welkom op de site.
Zorg, rust en persoonlijke aandacht voor de klant vind ik erg belangrijk. Ik neem dan ook alle tijd om de klant te laten ervaren hoe fijn een massage kan zijn. Ik geef klachtgerichte (sportmassage), ontspannende en zwangerschaps-massages. Op de site kun je het verschil tussen deze soorten massages lezen. Krijg je hierna ook zo'n zin in een massage? Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken. Je kunt mij bellen, whatsappen of mailen. Ik zie je graag in mijn praktijk.

CORONA-MAATREGELEN
Vanwege de nieuwe Corona-maatregelen is mijn praktijk t/m 9 februari gesloten.
Mocht je alvast een afspraak willen maken voor ná 9 februari dan kun je me bellen, whatsappen of een bericht sturen via het Contactformulier.

Afspraken tijdens corona

Ik maak alleen afspraken met mensen waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn en dat ze niet vallen onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM. Dit doe ik aan de hand van een gezondheidscheck door middel van een vragenlijst. Op basis daarvan kan de afspraak wel/niet doorgaan. Mocht je na de gemaakte afspraak toch (lichte) klachten krijgen dan verzoek ik je de afspraak te annuleren! In de praktijk heb ik aanvullende maatregelen genomen ten aanzien van hygiëne.

Mondkapjesverplichting
Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in mijn praktijk VERPLICHT, voor zowel de masseur als de cliënt. Alléén bij de hoofdmassage mag het mondkapje afgedaan worden! Lees alle informatie op de corona-bladzijde.

Mogelijkheden voor nieuwe klanten:
Klanten die ná 15 december 2019 voor het eerst bij mij een massage hebben geboekt, kunnen alléén overdag bij mij terecht. Dit in verband met de vele aanvragen.

Pinautomaat


Openingstijden

maandag
8:4521:00
dinsdag
8:4514:00
woensdag
8:4514:00
donderdag
8:4521:00

Er zijn verschillende redenen waarom je een afspraak voor een massage wilt maken. Samen kunnen we overleggen welke massage het beste bij je past. Hieronder een aantal mogelijkheden.

Ontspanningsmassage

Ben je toe aan een moment van ontspanning en tijd voor jezelf? Juist in deze tijd waarin de maatschappij steeds drukker wordt is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Denk dan eens aan een ontspanningsmassage.


Zwangerschapsmassage

Zwanger en een moment voor jezelf nodig? Probeer eens een zachte, ontspannende zwangerschaps-massage. Fijn om de pijnklachten te verzachten. Vanaf het 2e trimester kun je voor deze massage bij mij terecht.


Klachtgerichte massage

Heb je last van verschillende soorten klachten, zoals stress, spanning, vermoeidheid of gevoelige spieren? Dan zou ik zeker een klachtgerichte massage (sportmassage) aanraden. De ontspanning blijft ook bij deze massage belangrijk!Logo In Balans met massage
Praktijkruimte In Balans met massage 

Bellen
Info