In Balans met massage
           06 - 38651227 | Torenvalk 8 | 8103 GK | RAALTE
 

Welkom

Welkom op de site van In Balans met massage, dé massagepraktijk in Raalte, die aan huis gevestigd is. Zorg, rust en persoonlijke aandacht voor de klant vind ik erg belangrijk. Ik neem dan ook alle tijd om de klant te laten ervaren hoe fijn een massage kan zijn. Op de site kun je lezen welke soorten massages ik allemaal geef en met welke technieken ik dit ondersteun. Krijg je na het lezen ook zo'n zin in een massage? Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken. Je kunt mij bellen of mailen. Ik zie je graag in mijn praktijk.

Je kunt om verschillende redenen een afspraak maken voor een massage. Samen kunnen we overleggen welke massage het beste bij je past. Hieronder een aantal voorbeelden van massages.

Vaderdag op 16 juni 2019:
Cadeautip: een massage-cadeaubon van In Balans met massage!
Lees hier de mogelijkheden


 


JE KUNT BIJ MIJ PINNEN!  

  

PinautomaatOntspanningsmassage

Ben je toe aan een moment van ontspanning en tijd voor jezelf? Juist in deze tijd waarin de maatschappij steeds drukker wordt is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Denk dan eens aan een ontspanningsmassage.

Zwangerschapsmassage

Zwanger en een moment voor jezelf nodig? Probeer eens een zwangerschapsmassageKlachtgerichte massage

Heb je last van verschillende soorten klachten, zoals stress, spanning, vermoeidheid of gevoelige spieren? Dan zou ik zeker een klachtgerichte massage aanraden. De ontspanning blijft ook bij deze massage belangrijk!

OntspanningsmassageZwangerschapsmassage


massage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 Klachtgerichte massage