In Balans met massage  
                                                       06 - 38651227 | Torenvalk 8 | 8103 GK | RAALTE

Massagebon, altijd leuk om te geven

Een massagebon, blijft altijd een origineel cadeau voor iedere gelegenheid.

Geen idee wat je wilt kopen of geen tijd om een cadeau uit te zoeken? Maar ben je wel op zoek naar een leuk, ontspannend, persoonlijk en origineel cadeau? Verras iemand eens op een andere manier. Een massage-cadeaubon van massagepraktijk In Balans met massage Raalte is dan een uitstekende keuze. Met deze bon laat je ook iemand anders eens heerlijk genieten van een welverdiende massage. De bon wordt in stijl ingepakt en voorzien van een kleine attentie.

BEDRAG

De massagebonnen zijn vanaf € 15,00 verkrijgbaar. Informatie over de kosten van de behandelingen vind je onder het tabblad Tarieven.

BESTELLEN

Je kunt de bon telefonisch, per mail of via WhatsApp bestellen en tegen contante betaling op afspraak afhalen. In overleg kan de massagebon na betaling opgestuurd worden.
Telefoon 06-38651227, e-mail info@inbalansmetmassage.nl

BESTEDING

De massagebon is op te splitsen in tijdsduur: dat wil zeggen dat een bon van een uur niet -ineens- voor het volledige uur verbruikt hoeft te worden. Heb je een bon van een uur ontvangen en wil je liever twee kortere sessies, dan één lange uitgebreide sessie. Dan kun je de bon in bijvoorbeeld twee halve uren opsplitsen.

Voor een bestelling kun je het contactformulier invullen.