In Balans met massage Raalte
      06 - 38651227 | Torenvalk 8 Raalte

Soorten massages 

Hieronder een overzicht van de verschillende soorten massages. Door op de desbetreffende massagenaam te klikken word je naar de desbetreffende massage doorgezet. Ontspannings-massage

Heb je last van hoofdpijn, stress, spanning, vermoeidheid of gevoelige spieren. Probeer dan
een ontspannings-massage

Deze massage heeft een kalmerende en rustgevende werking voor lichaam en geest. Voor jong en oud! Bij deze massage wordt vooral effleurages (strijkingen) toegepast. De ontspanning staat voorop.


Klachtgerichte-massage

Een massage met een diepere werking dan de ontspanningsmassage. Je kunt hierbij denken aan nek-, schouder-, rugpijnklachten. Er worden naast de strijkingen, knedingen en fricties (stevige massage op één plek) toegepast. De klachtgerichte massage (sportmassage) is gericht op klachten maar ook hierbij blijft de ontspanning belangrijk. 
Zwangerschaps-massage

Een zwangerschaps-massage is een zeer ontspannende massage en geef ik vanaf het 2e trimester van een zwangerschap. 
De zwangerschaps-massage is een uitstekende manier om pijnklachten, zoals vermoeidheid, pijnlijke benen en voeten, kramp te verzachten en het lichaam tijdens jouw zwangerschap even helemaal tot rust te laten komen. Raadpleeg bij twijfel of bij medische klachten eerst jouw arts of jouw verloskundige.Hoofdpijn-massage

Last van een stijve nek, stijve schouders of vermoeide ogen? Het hoofd, de nek en de
schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij stress hoopt deze spanning zich op
en kan dit hoofdpijnklachten geven.

Bij de hoofdpijnmassage werk ik met drukpunten. Deze massage is erg geschikt als je veel "in jouw hoofd" zit".

 

Massage-schoudergordel

Klachten aan armen, nek en schouder ook wel KANS genoemd. De klachten kunnen specifiek zijn (bv. frozen shoulder) of a-specifiek. Dan zijn er geen medisch aantoonbare oorzaken te vinden en is het lastig om een goede behandeling te kiezen. Ik heb technieken geleerd om ontspanning te brengen in de bovenrug, nek en schouder. Meer informatie over CANS.


 

Bellen
Info